андријан

Андријана Јаневска емотивно: „Тато фала ти што ме научи да бидам човек“
Наши ѕвезди

Андријана Јаневска емотивно: „Тато фала ти што ме научи да бидам човек“

Андријана Јаневска  е постојано активна на социјалните мрежи овој пат таа објава е емотивна и посветена на татка си.  …
Back to top button