Андријана Петрушовка

За скопјанката беше неизвесно до крајот – Вики и Цеца запрепастени од она што им го кажа Саша Поповиќ
Наши ѕвезди

За скопјанката беше неизвесно до крајот – Вики и Цеца запрепастени од она што им го кажа Саша Поповиќ

Скопјанката Андријана Петрушовска (23) развали во „Ѕвездите на Гранд“, но пејачката со којашто се натпреваруваше беше подобра. Станува збор за…
Back to top button