Андријана Петрушевска

Падна повторно ПОТСМЕВ за Вики од жирито на „Ѕвездите на Гранд“
Новости

Падна повторно ПОТСМЕВ за Вики од жирито на „Ѕвездите на Гранд“

Нашата натпреварувачка Андријана Петрушевска и покрај тоа што не се пласираше директно во следниот круг, успешно го помина баражот и…
Back to top button