Андријана Лима

Како да се нашминкате за Денот на вљубените? Па, како Андријана Лима, секако!
Шминка

Како да се нашминкате за Денот на вљубените? Па, како Андријана Лима, секако!

Адријана Лима се појави на еден настан пред неколку дена насловен како „Ангелот на Викторија Сикрет, Адриана Лима, споделува слики…
Back to top button