Андријана Ацевска

Дел од коментарите знаат да бидат многу злобни и да повредат – искрено со Ивана Наскова
Интервју

Дел од коментарите знаат да бидат многу злобни и да повредат – искрено со Ивана Наскова

Поткастот „Искрено со Ивана и Андријана“ станува се повеќе и повеќе популарен. Луѓето сакаат да гледдаат опуштени неформални разговори, да…
Back to top button