Андреја Петрушовска

Македонската Гранд ѕвезда што направи лом во шоуто многумина ја споредуваат со Цеца Ражнатовиќ
Наши ѕвезди

Македонската Гранд ѕвезда што направи лом во шоуто многумина ја споредуваат со Цеца Ражнатовиќ

Младата пејачка Андријана Петрушовска во последно време се почесто ја гледаме во медиумите. Таа се прослави со своето учество во…
Back to top button