Андреа Клековац

Еве која Гранд ѕвезда ја однесе под олтарот поранешната ракометарка на Вардар. Првиот танц како магија
Наши ѕвезди

Еве која Гранд ѕвезда ја однесе под олтарот поранешната ракометарка на Вардар. Првиот танц како магија

Невестата доминираше и блескаше во гламурозната бела венчаница која имаше и опција со откриени раменици и грб, додека некогашната Гранд…
Back to top button