ангорско

Преслатко е, ова е најчупавото зајаче на светот!
Вирално

Преслатко е, ова е најчупавото зајаче на светот!

На прв поглед, изгледа како огромна топка од крзно – но ако се приближите, ќе видите мала муцка.   Зајакот…
Back to top button