англеа

Исповед на 27-годишна спонзоруша од Скопје: „Ми купуваат автомобили, накит, бунди …“
MAMA

Исповед на 27-годишна спонзоруша од Скопје: „Ми купуваат автомобили, накит, бунди …“

27-годишната скопјанка, Ангела С., зборуваше за тоа како изгледа животот на една спонзоруша, како што честопати се нарекува, во Македонија.…
Back to top button