Ангела Тасева

Јас силно ја љубам Македонија, тука останувам и сé што е мое останува тука
Интервју

Јас силно ја љубам Македонија, тука останувам и сé што е мое останува тука

Прекрасна млада дама која за кратко време стана една од омилените инфлуенсерки на Инстаграм во Македонија. Со нејзината магична насмевка…
Back to top button