ана франк

Каде што постои надеж, постои и живот. Никој не станал сиромав давајќи – цитати од Ана Франк
Култура[тор]

Каде што постои надеж, постои и живот. Никој не станал сиромав давајќи – цитати од Ана Франк

Овие безвременски цитати од Анела Мари „Ана“ Франк може да ви послужат како ваша дневна мотивација и да ве поттикнат…
Back to top button