Ана Силјаноска

Без оваа жена Спасен не може да живее ниту еден ден – погледнете колку се среќни кога се заедно (фото)
Наши ѕвезди

Без оваа жена Спасен не може да живее ниту еден ден – погледнете колку се среќни кога се заедно (фото)

Познатиот фолк-пејач Спасен Силјаноски важи за еден од омилените пејачи посебно кај претставничките на понежниот пол. Но тој веќе со…
Back to top button