Ана Паула да Силва

Цело собрание гледаше во бујните гради на оваа политичарка
Новости

Цело собрание гледаше во бујните гради на оваа политичарка

Поранешната градоначалничка на бразилскиот град Брабинхас, Ана Паула да Силва, попозната како Паулина, присуствуваше на седницата на собранието на Санта…
Back to top button