ана кондратенко

Ќе ве воодушеви со убавината: Ова е СНААТА на Блага Петреска – еве каде живеат со сопругот
Наши ѕвезди

Ќе ве воодушеви со убавината: Ова е СНААТА на Блага Петреска – еве каде живеат со сопругот

Македонската фолк-дива Блага Петреска е една од ретките во земјава кои може да се пофалат со извонредна музичка кариера и…
Блага Петреска откри кој е нејзината најголема љубов во животот – ЧЕСТИТКИ ПРИСТИГНУВААТ од сите страни
Наши ѕвезди

Блага Петреска откри кој е нејзината најголема љубов во животот – ЧЕСТИТКИ ПРИСТИГНУВААТ од сите страни

Внуките на македонската пејачка пораснаа во вистински убабици, а сега семејството имаше голема причина за славење. Пејачката Блага Петреска со…
Back to top button