Анахи Пуенте

Балканската публика ја обожаваше: Актерката од „Ребелде“ се бореше со тешка болест, се врати посилна
Наши ѕвезди

Балканската публика ја обожаваше: Актерката од „Ребелде“ се бореше со тешка болест, се врати посилна

Анахи Пуенте многумина ја паметат по улогата на Миа Колучи во популарната латино-американска серија „Ребелде“ која беше многу популарна на…
Back to top button