Амстердам

И сестрата на поранешната македонска министерка е вистинска убавица – погледнете колку си личат
Наши ѕвезди

И сестрата на поранешната македонска министерка е вистинска убавица – погледнете колку си личат

Некогашната министерка за финансии отиде да ја посети својата сестра и сподели фотографии од нив на социјалните мрежи. Оние кои…
Back to top button