ампутација

„Немам ниту раце, ниту нозе, ништо повеќе не ми недостасува …“
LIFESTYLE

„Немам ниту раце, ниту нозе, ништо повеќе не ми недостасува …“

Младата Хана, која преживеала менингитис и ампутација на рацете и нозете на возраст од две години, вели дека е  опуштена…
Ова девојче (8) две недели по ампутацијата на ногата повторно почна да танцува
LIFESTYLE

Ова девојче (8) две недели по ампутацијата на ногата повторно почна да танцува

Осумгодишното девојче од Охајо, Теса Пума е доказ дека трагедиите во животот не треба да нѐ спречат да продолжиме да…
Back to top button