Амернис Нокшиќи

Амернис Нокшиќи не можеше да ги запре солзите и запалака за роденден: Кој би останал рамнодушен на вакво нешто
Наши ѕвезди

Амернис Нокшиќи не можеше да ги запре солзите и запалака за роденден: Кој би останал рамнодушен на вакво нешто

Секој би посакал пријателки какви што има Амернис. Албанската и македонска актерка Амернис Нокшиќи е една од најплодните македонски глумици,…
Back to top button