Американска амбасада

Влатко Стефановски со гитара во рацете ги занеме сите во американската амбасада (видео)
Наши ѕвезди

Влатко Стефановски со гитара во рацете ги занеме сите во американската амбасада (видео)

Пред бината беше и Кајл Скат На вчерашната прослава на Денот на независноста во американската амбасада во Белград настапи Влатко…
Back to top button