американка

Кој нема да дојде на мојата свадба за време на коронавирусот, повеќе за мене не постои!
Кафе муабет

Кој нема да дојде на мојата свадба за време на коронавирусот, повеќе за мене не постои!

Општа паника владее низ целиот свет поради коронавируот, но една невеста воопшто не се плаши и е многу категорична за…
Back to top button