амбер

Кралица на тетоважи: Бев слепа три недели заради боење на белката на окото
LIFESTYLE

Кралица на тетоважи: Бев слепа три недели заради боење на белката на окото

Нова атракција на Инстаграм е Амбер Лук (24) која привлече големо внимание поради многуте тетоважи. Речиси секој дел од нејзиното…
Back to top button