Амал Аламудин

Никој не е совршен, па ни свршеничката на Џорџ Клуни
Celebrity

Никој не е совршен, па ни свршеничката на Џорџ Клуни

Атрактивната девојка на Џорџ Клуни, Амал Аламудин, постојано го привлекува вниманието со нејзиниот отмен стил. Но, овој пат таа го…
Back to top button