ал пачино

На 83 години ќе стане татко, Ал Пачино руши рекорди!
Celebrity

На 83 години ќе стане татко, Ал Пачино руши рекорди!

Славниот актер, Ал Пачино (83) ќе стане татко по четврти пат. Светските медиуми пишуваат дека неговата  29-годишна девојка, Нор Алфалах,…
„Како дете, му се молев на Бога да добијам велосипед. Тогаш сфатив дека Бог поинаку функционира“
MAMA

„Како дете, му се молев на Бога да добијам велосипед. Тогаш сфатив дека Бог поинаку функционира“

Алфредо Џејмс Пачино познат како Ал Пачино  е американски актер, режисер и сценарист. Најпознат е по гангстерските улоги поради кои…
Ал Пачино како вистински заводник: Овој пат има девојка која е 39 години помлада од него
Celebrity

Ал Пачино како вистински заводник: Овој пат има девојка која е 39 години помлада од него

78-годишниот актер Ал Пачино изгледа дека сега има нова „љубов“ и тоа 39-годишна израелска актерка и пејачка, по име Маитал…
Back to top button