алјаска

Градот во Алјаска каде Сонцето нема да изгрее во следните 65 дена
LIFESTYLE

Градот во Алјаска каде Сонцето нема да изгрее во следните 65 дена

„Полноќното сонце“ не е единствениот феномен во Бароу. Градот Утквиагвик кој се наоѓа на Алјаска, е познат како Бароу. Во…
Back to top button