Алтуна Сејдиу-Туна

Се појави на музичкото шоу „М2 потрага по ѕвезда“ – Денеска е нестварна УБАВИЦА!
Стил

Се појави на музичкото шоу „М2 потрага по ѕвезда“ – Денеска е нестварна УБАВИЦА!

Убавата пејачка Алтуна -Туна Сејдиу, уште кога првпат се појави на македонската сцена го првлече вниманието кај многумина со својата…
Back to top button