алишта

ОПАСНА БОЛЕСТ: По ова нема да ви текне да ги сушите алиштата на РАДИЈАТОР
Дом и семејство

ОПАСНА БОЛЕСТ: По ова нема да ви текне да ги сушите алиштата на РАДИЈАТОР

Во текот на студените денови, за побрзо да се исушат алиштата речиси во секое домаќинство облеката се става на радиатори…
Омекнувачот е грешка број 1: Како да ги направите тврдите крпи повторно меки!
Дом и семејство

Омекнувачот е грешка број 1: Како да ги направите тврдите крпи повторно меки!

Не ви треба никаква хемија.   Бидејќи луѓето се претежно дома, се откриваат сè повеќе нови работи за лесно чистење…
Повеќето Македонци го имаат ова во бањата, а на Твитер се прашуваат: „Дали е ова нормално?”
LIFESTYLE

Повеќето Македонци го имаат ова во бањата, а на Твитер се прашуваат: „Дали е ова нормално?”

Огромното мнозинство Македонци имаат машина за перење во бањата, што е вообичаена практика во многу други европски земји, на пример,…
Back to top button