Алиша Киз

Еве зошто Алиша Киз веќе цели три години НЕ се шминка
Холивуд

Еве зошто Алиша Киз веќе цели три години НЕ се шминка

Алиша Киз не се шминка веќе три години. Пејачката објави во 2016 година дека повеќе нема да користи шминка, ниту…
Back to top button