Ален Витасовиќ

Хрватскиот пејач полуде поради маските: Детето тешко ми дише, нема воздух, некој овие денови ќе ви…
Наши ѕвезди

Хрватскиот пејач полуде поради маските: Детето тешко ми дише, нема воздух, некој овие денови ќе ви…

Хрватскиот музичар Ален Витасовиќ (52) се пожали на социјалните мрежи на одлуката дека учениците мора да носат маски во текот…
Back to top button