Алек Палада

Анета си ја скрати косата, па ги „шокираше“ фановите – пејачката со нов имиџ, дали ви се допаѓа?
Наши ѕвезди

Анета си ја скрати косата, па ги „шокираше“ фановите – пејачката со нов имиџ, дали ви се допаѓа?

Пејачката се пофали со својата нова фризура Една од нашите најпознати фолк-пејачки, Анета Љумаковска, во последно време редовно ги инспирира…
Еве како Анета лудуваше со овој човек – пејачката никогаш поубава и посреќна, еве што се случува со неа
Наши ѕвезди

Еве како Анета лудуваше со овој човек – пејачката никогаш поубава и посреќна, еве што се случува со неа

Постојано добива комплименти на сметка на својот изглед Пејачката Анета Љумаковска откако направи мала промена во својот имиџ постојано ги…
Back to top button