Алек Костенаров

Овој петок слушаме на Фејсбук – Алек Костенаров и „Кој да помогне“
Култура[тор]

Овој петок слушаме на Фејсбук – Алек Костенаров и „Кој да помогне“

Заробени, секој поглед бара спас… Осамени. Јас неможам никому да помогнам.Во стадо овци ние сме црната… Продолжуваме онаму каде што…
Back to top button