Алекс Огњена

Пејачката боледува од тешка болест, но се откажа од хемотерапиите – целиот Балкан тагува за неа
Новости

Пејачката боледува од тешка болест, но се откажа од хемотерапиите – целиот Балкан тагува за неа

Хрватската пејачка Алекс Огњена зборуваше отворено за тешката болест со која се соочува и изјави дека е подготвена да умре.…
Back to top button