алексеј

Денес го славиме Свети Алексеј, човекот Божји
Вирално

Денес го славиме Свети Алексеј, човекот Божји

Различни се патиштата по коишто Бог ги води оние што сакаат да Му угодат и да го исполнат Неговиот закон.…
Back to top button