Алекса Чанг

Во нејзиниот црн фустан од тантела ќе се вљубите на прв поглед
Холивуд

Во нејзиниот црн фустан од тантела ќе се вљубите на прв поглед

Познатата ИТ девојка во all black издание Алекса Чанг на една летна забава во организација на познатата галерија „Serpentine“ се…
Како да се нашминкате како Алекса Чанг
Шминка

Како да се нашминкате како Алекса Чанг

Каналот на YouTube на Лиса Елдриџ е ризница од убави задоволства. Како шминкерка на многу од најубавите лица во светот…
Back to top button