Александра

Драга наша д-р Сандра, вечно ќе ве паметиме: Почина младата докторка Александра Лазарова
Новости

Драга наша д-р Сандра, вечно ќе ве паметиме: Почина младата докторка Александра Лазарова

Почина доц. д-р Александра Лазарова. Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари на својата официјална фејсбук-страна ја сподели тажна вест. „Со…
Александра Јанева: „2019 ќе ја заокружам со албум насловен „Срце отвори“
Интервју

Александра Јанева: „2019 ќе ја заокружам со албум насловен „Срце отвори“

Имавме можност да ја запознаеме како победник  на музичкото шоу „Сите наши песни“ во 2013 година , а подоцна и…
Back to top button