Александра Шијакоска

Битолчанката која велеше дека е благословена од Бога, а разгалена од саканиот, блесна на својата свадба
Наши ѕвезди

Битолчанката која велеше дека е благословена од Бога, а разгалена од саканиот, блесна на својата свадба

Нашата позната модна блогерка и инфлуенсерка Александра Шијакоска направи интимна свадбена веселба со Едмонд Весели. Како што самата откри преку…
Back to top button