Александра Пријовиќ венчавка

Александра само еден ден по венчавката го направи ова – нејзиниот потег ги изненади сите!
Наши ѕвезди

Александра само еден ден по венчавката го направи ова – нејзиниот потег ги изненади сите!

Пејачката Александра Пријовиќ му за заколна на вечна љубов на својот сакан Филип Живојиновиќ. Познатата пејачка уште првиот ден од…
Најдобрата свекрва на светот – Брена во шарено од глава до пети
Наши ѕвезди

Најдобрата свекрва на светот – Брена во шарено од глава до пети

Свекрвата на Александра беше во центарот на вниманието Покрај Александра Пријовиќ, на венчавката во центарот на вниманието беше и нејзината…
Back to top button