Александра Наумовска

Поради телото на оваа Македонка ќе останете без зборови
Опа!

Поради телото на оваа Македонка ќе останете без зборови

Фитнес инструкторка што ја запали цела Македонија Александра Наумовска е фитнес инструкторка и личен тренер во фитнес центарот на ТЦЦ…
Back to top button