Александра Карнфиловска

„Бев среќна жена, мајка, сопруга, но животот ми се претвори во пекол“
Интервју

„Бев среќна жена, мајка, сопруга, но животот ми се претвори во пекол“

Александра Кранфиловска,  бизнизменка, храбра жена, мајка што ја помина и се уште ја пребродува најтешката болка во животот, загубата на…
Back to top button