Александра Дидарио

Фустанот на Александра во долниот дел е фантастичен, но во горниот – катастрофа!
Холивуд

Фустанот на Александра во долниот дел е фантастичен, но во горниот – катастрофа!

Едно од најлошите изданија што сме ги виделе оваа година Познатата американска актерка Александра Дидарио во Холивуд се појави во…
Back to top button