Александра Азманова

Бјути интервју со Александра Азманова
Интервју

Бјути интервју со Александра Азманова

Александра Азманова е млада мејкап артистка од Скопје. На социјалните мрежи е позната под името Алек Потер, а покрај шминкањето…
Back to top button