Александар Русјаков

Александар Русјаков: „Зошто не смеам да се наречам Македонец? Зошто моите браќа и сестри не смеат да бидат Македонци?“
Вирално

Александар Русјаков: „Зошто не смеам да се наречам Македонец? Зошто моите браќа и сестри не смеат да бидат Македонци?“

Александар Русјаков на социјалните мрежи напиша пост инспириран од денешниот протест на граѓаните на Република Македонија против промена на уставното…
Back to top button