Александар Ристовски

Велешанецот Александар Ристовски од Швајцарија создава македонска музика со комплeтно македонски тим (ВИДЕО)
Наши ѕвезди

Велешанецот Александар Ристовски од Швајцарија создава македонска музика со комплeтно македонски тим (ВИДЕО)

Со комплетно македонски тим, македонскиот музичар, Александар Ристовски продолжува да создава убава македонска песна додека живее и работи во Швајцарија.…
Back to top button