Александар Ношпал

Зелено или црно – кое од овие две изданија на Tамара ви се допаѓа повеќе?
Наши ѕвезди

Зелено или црно – кое од овие две изданија на Tамара ви се допаѓа повеќе?

Пејачката Тамара Тодевска се појави во прекрасно издание на портокаловиот килим на Евровизија. На официјалниот настан организиран од тимот на…
Back to top button