Александар Николоски

Погледнете како изгледа сопругата на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ
Наши ѕвезди

Погледнете како изгледа сопругата на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, може да се пофали со преубава избраничка Младиот политичар од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски,…
Back to top button