Александар Недиќ.

Ѕвездата на Гранд го кажа судбоносното „ДА“: Билјана се омажи на 45. години и блесна во бело покрај Александар
Наши ѕвезди

Ѕвездата на Гранд го кажа судбоносното „ДА“: Билјана се омажи на 45. години и блесна во бело покрај Александар

Гранд ѕвездата Билјана Сечивановиќ (44) се омажи во саботата за својот долгогодишен партнер Александар Недиќ. Двојката се венчапе во Гроцка,…
Back to top button