Александар Миновски

Грчките спасители се најодговорни за смртта на планинарите Калина и Александар?
Вирално

Грчките спасители се најодговорни за смртта на планинарите Калина и Александар?

Дали Калина и Александар можеа да бидат спасени? Ви го пренесуваме во целост фејсбук статусот на Влатко Деловски од Битола во…
Back to top button