Александар меквин

Еве што носеа дамите на црвениот килим на Оскарите
Стил

Еве што носеа дамите на црвениот килим на Оскарите

Што носеа дамите на доделувањето на Оскарите Гага во фустан од Александар Меквин и огрлица од 20 милиони долари Престижната…
Back to top button