Александар Грујовски

Почина познат македонски модел и фитнес тренер – паднал од карпа додека се шетал со девојката
Наши ѕвезди

Почина познат македонски модел и фитнес тренер – паднал од карпа додека се шетал со девојката

Македонскиот модел и фитнес тренер, Александар Грујовски, кој се појавуваше и во спотот на Тамара Тодевска, пронајден е мртов на…
Back to top button