Александар Белов

Ова е жената што му го украде срцето на Белов и му роди ќеркичка – вистинска убавица што остава без здив
Наши ѕвезди

Ова е жената што му го украде срцето на Белов и му роди ќеркичка – вистинска убавица што остава без здив

Белов соопшти прекрасна вест и сподели заедничка фотографија со неговата сакана. Главниот фаворит во шоуто „Операција триумф“ веќе зад себе…
Back to top button