Алберт Ајнштајн

Незаборавни цитати од брилијантниот гениј Алберт Ајнштајн
MAMA

Незаборавни цитати од брилијантниот гениј Алберт Ајнштајн

Алберт Ајнштајн бил германски теоретичар, физичар, филозоф, автор и една од највлијателните личности во светот. Прочитајте ги неговите најинтелигентни совети…
Back to top button